<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

10. jun.

Hvad koster Business NXT?

Visma Software har længe været åbne om prissætningen af deres produkter, og med lanceringen af deres nye flagskib, Business NXT, fortsætter de den positive trend.

Prismodellen for Business NXT er frit tilgængelig for alle interesserede på deres hjemmeside, hvilket understreger Vismas åbenhed i markedet. Se prismodellen for Business NXT her.

For os i Amesto Solutions, og Vismas partnernetværk generelt, er denne åbenhed meget fordelagtig. Vi ved, at det at skifte ERP-system er en omfattende proces, og at kunder gør meget research. Faktisk er næsten 70% af købsrejsen for en potentiel kunde allerede afsluttet, før de tager direkte kontakt med os som leverandør. Derfor er det meget gavnligt, både for os og for potentielle nye kunder, der overvejer Business NXT, at prismodellen er let tilgængelig og transparent, så man tidligt i sin ERP-proces kan få en forståelse af, hvad Business NXT vil koste. Dette forenkler både deres og vores rejse mod en vellykket salgsproces. 


Prismodel for Business NXT:

  • Balanceret og retfærdig: Visma Software tilbyder en fast pris for adgang til systemet og tilhørende tjenester, samt en variabel omkostning baseret på faktisk brug (transaktioner).
  • Ubegrænset brugeradgang: I modsætning til den forældede praksis med at prissætte per bruger, tillader Business NXT et ubegrænset antal brugere. Det betyder, at en virksomhed ikke behøver at bekymre sig om ekstra omkostninger ved nye medarbejdere, der skal have adgang til systemet.
  • Ingen nedetid ved opgraderinger: Med Business NXT er du konstant opdateret, og det er slut med de traditionelle opgraderinger.
  • Fakturering bagud: Dette indebærer, at kunderne betaler månedsprisen plus det faktiske forbrug fra måneden før, i modsætning til modeller, der kræver forudbetaling for transaktioner.

Prismodellen viser, at Visma forstår, at deres kunder ønsker en forudsigelig og enkel model at forholde sig til. Modellen er meget tilpasset nutidens forretningspraksis. Det, at Visma desuden fakturerer bagud og ikke forud (som andre aktører gerne gør), gør, at kunderne får et mere bevidst forhold til deres egen brug (læs transaktioner) i systemet.

Alt i alt gør Visma, med deres åbenhed omkring Business NXT’s prismodel, det nemmere for os i Amesto at både sælge og levere et fremtidsrettet ERP-system.
For mere information om hvordan vi leverer Business NXT, læs mere her..

 

Jesper Nielsen Country Manager, Amesto